Hotstone massage

 

Bij de hotstone massage zijn het de stenen in de combinatie met de masseur die het “werk”doen.

Het is aan de masseur om de stenen op de juiste plaats weten te leggen op de juiste temperatuur. Hierdoor zullen kwaaltjes, ongemakken en pijnen op een natuurlijke wijze aangepakt worden. Deze speciale vulkanische “stenen” hebben een diepgaand positief gevolg op degene die de massage ondergaat.

Dit alles gebeurd omdat volgens zeggen de stenen krachten en kwaliteiten bezit die genezende krachten heeft. De vulkanische “stenen” geven je kracht in moeilijke tijden. De kracht bestaat uit het mede oplossen van boosheid en het geeft je andere krachten weer terug.

Je kunt het letterlijk zien als een rots in de branding. Vele anderen zijn ons al voorgegaan om de kracht van deze vulkanische stenen in te zetten.

 

De hotstone massage kan gebruikt worden voor een mooie ontspanning. Maar ook bij allerlei andere klachten of problemen kan de hotstone massage een positieve bijdrage leveren.

 

De vulkanische steen doet goed zijn werk.

Door de kracht van de steen wordt je weer sterk.

Zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied.

En laat zorgen dat je door de bomen het bos weer ziet.

 

Gun jezelf dat mooie moment en neem gerust contact met me op voor een fijne, ontspannen, warme hotstone massage.

 

 

Ook kun je bij mij terecht voor een kruidenstempel massage. Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat er niets boven een gewone ontspanningsmassage of een hotstone massage gaat.

De ontspanningsmassage is in combinatie met de aromatherapie een massage voor allerlei lichamelijke en/of geestelijke ongemakken.

 

Thea van Zelst