Fibromyalgie

 

Fibromyalgie is een syndroom wat gekarakteriseerd wordt door spierpijn en drukpijn verspreid over het gehele lichaam.

Doordat de spieren erg gespannen zijn ontstaat er pijn aan de aanhechtingsplaatsen.

Fibromyalgie kan gepaard gaan met een veelvuldigheid aan klachten. Doordat de oorzaak nog niet bekend is zijn er weinig mogelijkheden op het gebied van medicatie.

 

Herken je dit ook dan herken je vast en zeker wel dat de klachten die je hebt van Fibromyalgie niet herkend en erkend worden. Dat je vaak tegen een muur van onbegrip aanloopt omdat je aan de buitenkant niets kunt zien.

Terwijl je toch veel klachten hebt of wisselend kunt hebben te weten:

 

  • Pijn in de omgeving van gewrichten
  • Last van stijfheid m.n. in de ochtend
  • Niet goed kunnen slapen met als gevolg een algehele vermoeidheid
  • Vele ontstekingen steeds op wisselende plaatsen
  • Hoofdpijn
  • Allergische reacties
  • Huidproblemen
  • Hyperventilatie
  • Last bij menstruatie of stoelgangproblemen

 

Er kunnen meerdere situaties zijn die de oorzaak van Fibromyalgie kunnen zijn.

IN mijn persoonlijke situatie weet ik van zeer dichtbij wat de dagelijkse consequenties zijn van Fibromyalgie. Mijn dochter heeft al jaren deze klachten en we hebben al heel wat reguliere artsen en alternatieve genezers bezocht.

Inmiddels weet ik dat deze ziekte op dit moment niet geheel te genezen is. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat de klachten wel kunnen verminderen zodat het dagelijks leven een stuk aangenamer kan worden.

Dit kun je bereiken door een fibromyssage therapie te volgen. Hierin krijgen de meridianen en de pijnlijke plaatsen een massage. Hierbij kun je een recept laten maken met essentiële olie die nog een extra verzachtende werking geeft.

Na jaren tobben voor mijn dochter kunnen we nu zeggen dat e.e.a. haar in ieder geval behoorlijk wat verlichting heeft gegeven.

Ze weet nu dat het niet tussen haar oren zit en dat de klachten heel reëel aanwezig waren en ook echt zijn.

 

Nadat we in Nederland en België veel hulpverleners hebben bezocht en duizenden euro’s verder zijn ben ik enorm blij dat we nu iets gevonden hebben wat haar echt geholpen heeft.

Na jaren niet meer te hebben kunnen werken is mijn dochter weer aan het werk. Zij kan weer leuke dingen doen en heeft niet meer constant het gevoel om het lichaam van een oude vrouw te zitten.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden bel of mail me dan gerust. Ik ben erg blij dat ik hiermee mensen kan helpen omdat ik uit eigen ervaring weet wat een lijdensweg het kan zijn.